Gabriel Baba

Gabriel, un tânăr antreprenor care este finantist la bază. Gabriel este student în anul III la Academia de Studii Economice și în același timp urmează un curs la Cambridge Business Academy (Cambridge International A&AS level Business, Cambridge International A&AS level Economics, Cambridge International A&AS level Accounting).

Gabriel Baba a fost inclus în anul 2019 de Telekom România în programul #SMARTPEOPLE prin care “Telekom România susține tinerii valori pentru viitorul țării noastre, cu parcurs educațioanal și profesional remarcabil”

Lucrează de la vârsta de 15 ani și a fost implicat că voluntar în mai multe organizații de tineret naționale și internaționale. Gabriel a lucrat în Guvernul României, Cancelaria Prim Ministrului fiind unul din cei mai tineri membri din istoria post decembristă a României.

Este certificat că și DPO (Dată Protection Officer) și a urmat cursurile la Centrul de Strategii Aplicate – Diplomație și Securitate Națională la Universitatea din București – The ABC of Diplomacy.

Ionut Alexandru Budisteanu

Ionuț Alexandru Budișteanu a finalizat studiile la Universitatea din București. Este informatician și inventator. Programează de mai bine de 10 ani și a lucrat la mai mult de 50 de proiecte software și electronice.

În mai 2013 la Intel International Science and Engineering Fair în Phoenix, Ionuț a câștigat marele premiu, Gordon E. Moore costând în 75,000$ pentru un proiect despre mașini fără șofer.

Printre premiile lui Ionuț se numără Grand Award at International Sustainable World(Engineering, Environment) Project Olympiad – Houston, USA; de două ori locul 4 la Grand Awards at Intel ISEF 2011, 2013 – Computer Science – Los Angeles and San Jose, USA; Award of the 2010 Google Technology Trailblazer Award – Honorary Certificate, Zurich, Switzerland.

Ionuț a fost nominalizat de către revista TIME Magazine că unul dintre cei mai influenți tineri ai lumii în 2013. Este unul dintre Ambasadorii Turismului Românesc.

Guvernul României a organizat ceremonia de înmânare a pașapoartelor diplomatice noilor ambasadori ai turismului românesc. Datorită eforturilor depuse promovării valorilor științifice și autentice ale României, tânărul Ionuț Budișteanu alături de Simona Halep, Horia Tecău, Alexandru Tomescu și Mihai Covaliu a fost premiat și a primit acest titlu oficial.

Adrian Pauna

Adrian Păuna este expert în domeniul securității informatice, cu o activitate de șapte ani în mediul guvernamental urmată de o experiență de doi ani la Agenția Europeană pentru Securitate Cibernetică – ENISA.

În prezent, este doctorand la Academia Tehnică Militară din București în domeniul Securității Cibernetice, a urmat în trecut studiile universitare precum și cele de master ale aceleași instituții de învățământ. De-a lungul timpului a urmat mai multe programe de certificare din care merită menționate CISSP (Certified Information Systems Security Professional ), CEH (Certified Ethical Hacker) sau ISO27001:2005 Lead Auditor.

Ana Iunker

Este expert pe componentă juridică GDPR, cu experiență atât teoretică, dar și practică, fiind atât formator autorizat cât și cercetător științific. Este jurist, doctorand în Drept Internațional Public, Politici Europene și Protecția Datelor cu Caracter Personal.

Ana și-a dobândit expertiză lucrând în sectorul public, dar și privat. Printre alții, a colaborat cu Serviciul Juridic al Parlamentului României, Camera de Comerț și Industrie, Unități administrativ-teritoriale, diverse corporații mulți-naționale, dar și imm-uri.

A urmat cursuri de specializare oferite de prestigioase universități din Statele Unite: Columbia, Harvard, Yales, Huntsville, Virginia, St Thomas, George Washington.