Student Aconnect

Profită de o oportunitate inedită și aplică pentru programul „Student Aconnect”!

Context

Pentru compania noastră, angajaţii sunt esenţiali în implementarea cu succes a strategiei. În acest context, ne dorim să aducem alături de noi studenți de pe băncile facultății pentru a-i sprijini în dezvoltarea lor.

Aconnect îți oferă:

  • Bursă lunară, timp de 9 luni pe an, până finalizezi facultatea . O provocare acceptată de către compania noastră este implicarea în procesul de îmbunătățire a educației, astfel ne propunem să contribuim la pregătirea tinerilor pentru o carieră de succes, oferind numeroase burse, pe bază de concurs.
  • Stagii de practică și internship în cadrul companiei. Facultatea nu oferă oportunitatea de a pune în practică teoria acumulată. De aceea, Aconnect vine în sprijinul tău prin stagii de practică și internship-uri.
  • Implicarea în proiecte complexe. În cadrul Aconnect, studenții învață de la experți despre managementul documentelor, soluții IT&C, GDPR și securitatea informatică.
  • Posibilitatea de a-ți realiza proiectul de licență/disertație în cadrul companiei. Îți vei elabora lucrarea de licență/disertație și vei fi mentorat pe parcursul întregului proces. Îți vei dezvolta tema aleasă, cu posibilitatea de a completa teoria cu experiența practică, creându-ți astfel propria rețea de profesioniști încă de la începutul carierei.
  • Loc de muncă asigurat, după absolvirea facultății. După absolvirea facultății și parcurgerea programelor oferite de compania noastră, te așteptăm alături de noi, unde îți vom asigura un post cu numeroase motive de satisfacție profesională și oportunități de dezvoltare.

 

Primul pas este să ne scrii.

Așteptăm Cv-ul tău și o scrisoare de intenție la adresa office@aconnect.ro. De-abia așteptăm să te cunoaștem!