Sisteme integrate (SWC). Integrare pentru business optimizat

De ce Sisteme Integrate?

Tehnologia actuală se schimbă în fiecare zi, creând oportunități noi și interesante, precum și provocări.
SWC vă ajută să depășiți provocările complexe presupuse de integrarea sistemului. Aceasta înseamnă productivitate crescută, costuri reduse și protecția „ecosistemului” reprezentat de business-ul dvs. în contextul unei evoluții rapide a mediului de afaceri. Prin stabilirea unor protocoale cu adevărat eficiente, echipa dvs. va consuma mai puține resurse și va petrece mai puțin timp pentru crearea conectivității și se va putea concentra mai bine pe acțiunile ce determină dezvoltarea afacerii.
De la planificarea cerințelor și arhitectură, până la testare și implementare, echipa noastră poate identifica problemele de integrare și interoperabilitate și poate crea strategii personalizate care să răspundă nevoilor afacerii dvs. În afară de dezvoltare, ne asigurăm că sistemele dvs. sunt integrate în mediul de stocare utilizat curent sau care va fi exploatat ulterior –local, în cloud sau într-un mix al acestora.

Plaforme Web-Saas. Software cu acces facil

Software-ul ca serviciu (SaaS) este o ofertă de cloud computing care oferă utilizatorilor acces la software-ul unui furnizor. Pentru aceasta, nu este necesar ca utilizatorii să instaleze aplicații pe dispozitivele lor locale, aplicațiile se aflându-se într-o rețea cloud accesibilă prin web sau printr-un API. Prin intermediul aplicației, utilizatorii pot stoca și analiza date și pot colabora pe proiecte.

Am livrat cu succes sisteme integrate pentru clienții cu gândire în perspectivă.