BIG DATA

Datele mari + analiza datelor = rezultate mari

BIG DATA

Am livrat cu succes soluții de date mari pentru clienții cu gândire în perspectivă, aducând la fiecare proiect de date de mare amploare:
Un set de competențe dovedit și un cadru pentru a personaliza o soluție pentru orice organizație. Serviciile end-to-end necesare pentru descoperirea, livrarea, implementarea, administrarea și întreținerea pentru fiecare soluție de BIG DATA.
Oamenii de știință, inginerii și analiștii se asigură că organizația dvs. profită maxim de date importante pentru a sprijini deciziile mai bune în afaceri, pentru a crea noi surse de avantaj competitiv și pentru a crea fluxuri de venituri noi și durabile.

Care sunt etapele procesului?

Modelul de servicii de date cu 6 etape al lui Aconnect asigură faptul că experții noștri sunt implicați la fiecare pas de-a lungul drumului. Putem executa întregul proiect sau putem asista în orice fază.

1. Infrastructura sistemului: servere, stocare, rețea, sistem de operare

2. Platformă de date pentru date mari

3. Optimizarea surselor de date pentru mediu, planificare și conectare

4. Testarea performanțelor

5. Monitorizare și întreținere staționară

6. Știința datelor / Inginerie / Analytics

Stratul de analiză a capturilor de date

Stratul de prezentare a datelor

De ce BIG DATA?

Folosirea puterii datelor importante este noua cheie care va permite anumitor companii să le facă pe alții să devină lideri în spațiul lor competitiv. Oamenii de știință de vârf sunt instruiți să organizeze și să analizeze cu succes masa de date noi pentru a discerne modelele și să o prezinte în mod clar factorilor de decizie pentru a sprijini deciziile de afaceri mai bune.

Echipa AConnect posedă expertiză unică în întregul ciclu de viață al datelor – inginerie de date, aplicații, analize și algoritmi – și include planificarea ciclului de viață al datelor de la începutul procesului de planificare a proiectului. Am livrat atât infrastructura, cât și rezultatele care îndeplinesc promisiunea mare de date: informații exponențial mai accesibile pentru avantajul competitiv și decizii mai bune.

Am livrat cu succes soluții de date mari pentru clienții cu gândire în perspectivă.

Datele mari + analiza datelor = rezultate mari