Big Data, great solutions

Datele mari + analiza datelor = rezultate mari

BIG DATA

 Am livrat soluții de tip Big Data clienților cu gândire în perspectivă.  Pentru succesul fiecărui proiect de gestionare a unui volum de date de mare amploare, oferim:
  • Set de competențe dovedit și un cadru pentru a personaliza soluțiile pentru fiecare organizație
  • Servicii end-to-end necesare pentru descoperirea, livrarea, implementarea, administrarea și întreținerea pentru fiecare soluție de tip Big Data
  • Specialiști, ingineri și analiști, care se asigură că organizațiile beneficiare exploatează la maximum aceste date importante.
Prin implementarea acestor proiecte, se pot lua decizii de business mai bune, fapt ce creează surse de avantaj competitiv și noi fluxuri de venituri durabile.

Care sunt etapele procesului?

Modelul de servicii de date cu 6 etape al lui Aconnect asigură faptul că experții noștri sunt implicați la fiecare pas de-a lungul drumului. Putem executa întregul proiect sau putem asista în orice fază.

1. Infrastructura sistemului: servere, stocare, rețea, sistem de operare

2. Platformă de date pentru date mari

3. Optimizarea surselor de date pentru mediu, planificare și conectare

4. Testarea performanțelor

5. Monitorizare și întreținere staționară

6. Știința datelor / Inginerie / Analytics

Stratul de analiză a capturilor de date

Stratul de prezentare a datelor

De ce BIG DATA?

Folosirea puterii datelor importante este noua cheie care va permite anumitor companii să le facă pe alții să devină lideri în spațiul lor competitiv. Oamenii de știință de vârf sunt instruiți să organizeze și să analizeze cu succes masa de date noi pentru a discerne modelele și să o prezinte în mod clar factorilor de decizie pentru a sprijini deciziile de afaceri mai bune.

Echipa AConnect posedă expertiză unică în întregul ciclu de viață al datelor – inginerie de date, aplicații, analize și algoritmi – și include planificarea ciclului de viață al datelor de la începutul procesului de planificare a proiectului. Am livrat atât infrastructura, cât și rezultatele care îndeplinesc promisiunea mare de date: informații exponențial mai accesibile pentru avantajul competitiv și decizii mai bune.

Am livrat cu succes soluții de date mari pentru clienții cu gândire în perspectivă.

Datele mari + analiza datelor = rezultate mari