Aconnect RPA Solutions creează roboți software pentru automatizarea proceselor. Viziunea noastră este să ajutăm fiecare angajat să lucreze inteligent, nu greu, iar misiunea clienților noștri devine a noastră, de fiecare dată când ne angajăm să optimizăm și să automatizăm cu succes procesele de afaceri ale companiilor.

Viitorul muncii este deja scris, de aceea suntem aici pentru a ajuta companiile să identifice procesele de afaceri care ar putea fi completate cu ușurință de forța de muncă digitală.

Construim roboți pe platforma dezvoltată de UiPath, liderul mondial în automatizarea proceselor robotizate și folosim tehnologia RPA (Robotic Process Automation) dezvoltată de compania UiPath (leader mondial în domeniu) și suntem implementator de roboți (app. software) care pot ajuta foarte mult companiile și angajații, degrevându-i pe aceștia de taskurile repetitive/ non creative, cu o frecvență și/sau volum mare. Printre cele mai clare avantaje ale implementării unui robot se numără viteza de finalizare a taskurilor, acuratețea/lipsa erorilor, scăderea costurilor, creșterea motivației angajaților, precum și faptul că roboții pot “lucra” 24h/8h.

Tehnologia RPA poate avea aplicabilitate în toate departamentele unei companii, acolo unde putem identifica procese repetitive, rule based, foarte consumatoare de timp.

Atât provocările acestei perioade, cât și tendințele pieței, ne dau o singură direcție, cea a automatizării proceselor, care va ajuta companiile să se mențină competitive și productive in piață.