PRIMĂRIA TA – Soluția ACONNECT pentru digitalizarea primăriilor din România

PRIMĂRIA TA este o aplicație care digitalizează 100% relația primăriei cu cetățenii. Smart înseamnă mai educat, mai puțin costisitor, mai implicat în tot ceea ce înseamnă procesul de administrație publică.

Aplicația Primăria TA dispune de următoarele funcționalități:

  •  Depunera și semnarea documentelor în format digital (certificate fiscale, adeverințe APIA, certificate de urbanism etc.)
  •  Plata taxelor, impozitelor sau amenzilor se face online, cu un card bancar
  •  Semnătură electronică calificată sau olografă în format digital
  •  Semnalarea problemelor de pe telefonul mobil
  •  Programarea căsătoriilor online
  •  Aplicație mobilă pentru cetățeni
  •  Informarea cetățenilor în timp real cu privire la stadiul documentelor depuse
  •  Chat bot care răspunde automat cetățeanului
  •  Posibilitatea înscrierii pentru audiență online

Cetățenii pot rezolva orice problemă de acasă sau de la birou. Documentele se depun online și se semnează digital. Taxele și impozitele pot fi plătite online, la orice oră.

Interfața prietenoasă a aplicației reprezintă un beneficiu pentru comunitate, aceasta fiind concepută pentru a fi folosită de cetățenii de toate vârstele. Oamenii sunt scutiți de deplasări inutile și stat la cozi.

O primărie modernă este o primărie digitalizată. Instituția facilitează atragerea investitorilor și dezvoltarea localității, oferind servicii de cea mai bună calitate.

Beneficiile sunt și pentru funcționarii publici, deoarece este creat un mediu de lucru plăcut, civilizat și modern. Acesta are control deplin asupra documentelor interne. Câștigă timp pentru că nu mai este nevoie să caute documente ore-n șir. În medie, un funcționar public pierde zilnic o oră pentru găsirea documentelor. În 20 de zile pierde 20 de ore, respectiv două zile lucrătoare pe lună.

Digitalizarea serviciilor publice înseamnă că cetățenii nu mai sunt nevoiți să se deplaseze la primărie, iar astfel câștigă timp. Este redusă și achiziția hârtiei, toner și a altor materiale cu cel puțin 30%.

Primăria Ta reprezintă un beneficiu și pentru mediul înconjurător, deoarece elimină hârtia în proporție de 100%.

Formularul de contact poate fi găsit AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *