Oportunități și Cultură

„ «Viitorul este al celor care cred în frumusețea viselor lor», spunea Kennedy. Îmi conduc activitatea și viața pe baza unor valori precum responsabilitatea, încrederea, integritatea, cât și ambiția de a aduce un plus de valoare în societate și de a lăsa ceva în urma mea” – Gabriel Baba Founder & CEO Aconnect

Criteriile noastre sunt pasiunea și profesionalismul. Dacă te regăsești în aceste două valori, te invităm să ne trimiți Cv-ul tău, însoțit de o descriere succintă a unui moment în care ai simțit că ai contribuit la Dezvoltarea României, la adresa office@aconnect.ro.

CULTURA NOASTRĂ

„Structura de organizare și profesionalismul angajaților sunt cele mai valoroase elemente de capital al companiei noastre” . – Gabriel Baba , CEO Aconnect 
Am pornit la drum cu o echipă formată din elite, cu un capital integral românesc, cu încredere și dorință acerbă ca împreună cu partenerii, colaboratorii, angajații și clienții să contribuim la Dezvoltarea României.
#ÎmpreunăDezvoltămRomânia 
Considerăm că a duce la bun sfârșit proiectele la cei mai înalți parametri de calitate este modul ideal de a participa la evoluția României. Pentru aceasta, mobilizăm o echipă de profesioniști în domenii variate, precum și tehnologie de ultimă generație, oferind beneficiarilor noștri soluțiile care îi vor face să progreseze în domeniul lor de activitate.

Modele pentru viitori profesioniști ai țării noastre

Apreciem performanța și credem cu tărie că ea trebuie susținută, sprijinită și răsplătită. Ne îndreptăm atenția constant spre mediul academic, în ajutorul căruia venim prin programul de Internship Student Aconnect, prin care le oferim posibilitatea studenților cu rezultate academice/extracurriculare extraordinare să-și utilizeze cunoștințele dobândite în cadrul cursurilor teoretice, în mediul de business. Mai multe detalii, în pagina student Aconnect (link).