Digitalizarea României

Acest proiect a pornit din experiența personală: știm cu toții cât de dificilă poate fi relația cu instituțiile statului, atât pentru o companie, cât și pentru o persoană fizică.

Resurse

În ultima perioadă, se conturează tot mai clar cadrul legislativ și cel economic pentru transformarea acestor instituții și pentru automatizarea a câtor mai multe procese. Digitalizarea operațiunilor va conduce la accesibilitate crescută și la economisirea unor resurse variate (timp, bani, resurse naturale etc.)

Experienţa noastră ne recomandă pentru a veni în ajutorul insituțiilor de stat orientate către rezultate

Experiență de muncă

Membrii Aconnect au experiență de lucru în instituții de stat, iar aceasta reprezintă un atu deoarece putem spune că avem o perspectivă „din interior” asupra provocărilor, necesităților și a piedicilor din sistemul public.

Digitalizarea devine o nevoie stringentă pentru societatea noastră și suntem conștienți că va presupune un efort semnificativ din partea instituțiilor ce trebuie să și-o asume și să o pună în practică. De aceea, misiunea Aconnect este de a pune la dispoziția organismelor interesate soluții funcționale, de cea mai înaltă calitate, care să ducă sistemul public din România în era digitală cât mai rapid și cât mai simplu.

Investiția în digitalizarea instituțiilor va înlesni funcționarea mediului de afaceri privat și va crește satisfacția cetățeanului. Suntem siguri că prin implementarea soluțiilor oferite de Aconnect, instituțiile publice își vor duce mai ușor la îndeplinire scopul pentru care au fost create, acela de a oferi servicii cetățenilor români.