Cum ar fi să am un coleg de birou care este robot?

Întodeauna am fost fascinat de relațiile inter-umane, de modul în care se nasc, se cultivă și se păstrează prieteniile. Dacă ar fi să desenăm traseul unei prietenii, partea cea mai dificilă ar fi începutul, scânteia, asta deoarece nu toate prieteniile pornesc la fel. Dar toate prieteniile care dăinuie au o bază comună: încrederea.

Putem face o analogie aici cu procesul de vânzare, căci si acesta este din punctul meu de vedere un transfer de încredere. O vânzare ar trebui să fie începutul unei frumoase prietenii. Cea mai mare satisfacție profesională pe care o pot avea e atunci când un client îmi strânge mâna fericit! 

Îmi amintesc momentul în care am avut prima discuție legată de RPA cu o echipă de producție care tocmai aflase că un coleg se gândește să părăsească compania din cauza taskurilor repetitive, rutinante. E de înțeles, cui îi place să facă muncă de robot?

Și dacă v-aș spune ce le-am spus și lor, și anume că știu un angajat care de abia așteaptă să preia aceste taskuri repetivtive, plictisitoare și rutinante? Și că este chiar un robot, bazat pe tehnologia UiPath!

Vă mărturisesc că două săptămâni mai târziu, identificasem împreună peste zece procese de automatizat! Și asta într-un singur birou!

Între timp, primul robot software este pregătit să înceapă lucrul alături de colegii lui, oamenii! 

Vă promit că este doar începutul unei frumoase prietenii!

Scris de Mihai Micu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *