Avantajele companiei

1. Echipă de profesioniști – oamenii care creează excelența

În prezent, echipa Aconnect cuprinde aproximativ 60 de membri, marea majoritate tineri și foarte tineri, capabili să contureze viziuni novatoare și să ofere abordări inedite pentru problemele companiilor și instituțiilor cu care lucrăm. La Aconnect, entuziasmul tinereții este susținut de experiența membrilor cu activitate îndelungată, care cunosc din interior instituțiile de stat și companiile multinaționale.

Experienţa noastră ne recomandă pentru a veni în ajutorul companiilor orientate către rezultate

2. Modul de lucru – etape clare, experiență cu aplicare personalizată

Experiența și competența fiecărui membru al echipei, insight-urile locale și educația internațională sunt forțe ce, compuse, conduc la soluții funcționale, durabile și scalabile pentru organizațiile cu care lucrăm. Obiectivul nostru este ca produsul final să corespundă cât mai bine particularităților și cerințelor companiei dumneavoastră.

De aceea, contăm foarte mult pe dialogul dintre dintre specialiștii noștri și ai dumneavoastră pentru a stabili coordonatelor de urmărit în realizarea proiectului. După evaluarea și stabilirea strategiei, urmează testările și implementarea, faze care cer atât atenție pentru buna funcționare, cât și pentru adaptarea la specificul companiei. În următoarea etapă, vă stăm la dispoziție cu servicii de mentenanță și update-uri, în funcție de specificul proiectului dezvoltat. Rămânem parteneri pentru buna funcționare a produsului pe întreaga durată de viață a acestuia.

În fiecare dintre acești pași, profesionalismul, integritatea și dorința noastră de a găsi soluția optimă pentru compania dumneavoastră sunt pilonii activității noastre. Motiv pentru care acționăm cu integritate și responsabilitate, utilizând aparatură și tehnologie de ultimă generație, implicând experiența dovedită a echipei noastre de profesioniști.

3. Proiectele încheiate cu succes – ancoră pentru încredere

Avem o serie de proiecte de care suntem mândri și care vă oferă o imagine de ansamblu asupra modului în care decurge colaborarea cu echipa Aconnect.